GESCHAAFD HOUT VAN S÷DRA TIMBER
Wij zijn het officiŽle verkoopkantoor van SŲdra Timber voor de Benelux. Het assortiment varieert van latten 22 x 42 mm tot en met balken 100 x 200 mm en alles wat er tussen zit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Naar keuze PEFC of FSC gecertificeerd. Ook geÔmpregneerd is mogelijk.

 

VUREN EN GRENEN UIT RUSLAND
Wij beschikken over vele betrouwbare - en langlopende contacten in Rusland welke door onze Russische collega ter plaatse, Maxim Skvortsov, worden onderhouden vanuit ons eigen kantoor in Archangelsk. Al onze aankopen, inclusief de begeleiding ter plaatse, worden door Maxim verzorgd wat voor onze relaties vele voordelen oplevert. De zorgvuldig geselecteerde groep van zagerijen geeft ons de mogelijkheid te beschikken over standaard afmetingen als ook speciaal klantgerichte maatvoeringen. Ook met betrekking tot de kwaliteiten hebben wij ruime mogelijkheden variŽrend van Russisch Domestic tot en met de prachtig Russische US (I-II-III) en alles wat daartussen denkbaar en mogelijk is. De aanvoer naar Nederland en BelgiŽ geschiedt via meerdere verschepingen per maand als ook door dagelijkse truckladingen.

 

STEIGERDELEN
Regelrecht van de zagerij naar uw locatie. Op sterkte gesorteerd volgens de C18 en/of C24 normering. Gehoekt / geband of gekramd. FSC of PEFC en in diverse diktes en breedtes. Uw naam in de kramplaten gestanst? Geen probleem, wij regelen het voor u.

 

PALLET - EN VERPAKKINGSHOUT
Dagelijkse aanvoer van het geschikte hout voor de emballage- en verpakkingsindustrie. Natuurlijk in de door de branche gewenste houtsoorten, afmetingen en kwaliteiten. Of het nu nat, droog of gekort op lengte moet zijn, wij regelen het!

 

GEVINGERLAST VUREN
Vanuit voorraad leverbaar; Komo-keur gevingerlast in de afmetingen 32 x 175 tot en met 100 x 250 mm en ook alle SLS afmetingen 38 x 89/120/140/170/184/235/285. Alles op sterkte gesorteerd, lengten vanaf 6.30 tot 13.00 m1, FSC of PEFC gecertificeerd.
Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht!

 

BETONBADDINGEN
SMARTT Timber is de onbetwiste marktleider in betonbaddingen. Wij hebben continue aanvoer van ladingen gedroogde, geschaafde grenen betonbaddingen. Lengtespecificatie minimaal 70% in 5.00m1, rest korter. Ook kunnen wij vers gezaagde vuren betonbaddingen leveren op de door u gewenste lengte gekort.

 

VUREN EN GRENEN OP AANVOER
Door onze goede contacten met diverse gerenommeerde zagerijen uit o.a. ScandinaviŽ en Baltische staten kunnen wij u een groot scala aan kwaliteiten en afmetingen aanbieden. Van schaalboards tot en met de mooiste o/s sorteringen, rechtstreeks van de zagerijen naar uw losadres.

 

VLOTDELEN 25 x 275MM
Door jarenlange relaties met bekende zagerijen bieden wij een kwalitatief zeer hoogwaardig product aan. Vlotdelen 25 x 275 mm, naar keuze in CF, groen of zwart geÔmpregneerd of onbehandeld en op dikke latten geleverd.